Studier som gir støtte fra Lånekassen

Nå kan du bli astrolog med støtte fra Statens lånekasse

Ønsker du å lære deg å lese stjernehimmelen og tolke horoskop? Det kan du snart gjøre med lån og stipend fra Lånekassen.

STUDER ASTROLIGI MED STØTTE FRA LÅNEKASSEN: Snart kan du lære deg å lese stjernehimmelen og tolke horoskop, med støtte fra Lånekassen. Studier er nylig godkjent for støtte. Planlagt oppstart er 2020. Foto: NTB scanpix
STUDER ASTROLIGI MED STØTTE FRA LÅNEKASSEN: Snart kan du lære deg å lese stjernehimmelen og tolke horoskop, med støtte fra Lånekassen. Studier er nylig godkjent for støtte. Planlagt oppstart er 2020. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Astrologiskolen Herkules har nå fått godkjent sin fagskoleutdanning i astrologi etter en over fem år lang søknadsprosess, melder Morgenbladet.

Astrologi er ifølge Store norske leksikon «læren om forestilte forbindelser mellom himmellegemene og jorda».

Målet med astrologiutdanningen er å gi «grunnleggende forståelse for horoskoptolkning». Det godkjente grunnkurset skal starte opp i Oslo i 2020, og skal kunne følges opp av en todelt profesjonsutdanning.

- Oppfyller kravene i loven

Nokut – Nasjonalt organ for kvalitet i utdanningen – som har ansvar for vurdering og godkjenning av høyere utdanning i Norge, bekrefter i en pressemelding at utdanningstilbudet er blitt godkjent.

De har akkreditert de tre fagskoleutdanningene Grunnstudiet i astrologi og Profesjonsstudiet i Esoterisk Astrologi del I og del II ved Astrologiskolen Herkules AS.

Dermed kvalifiserer studiet til lån og stipend i Lånekassen.

– Det oppfyller kravene til akkreditering slik de er utformet i lov og forskrift, sier seksjonssjef Helén Sophie Haugen i Nokut til Morgenbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer