Nå kan du droppe deodoranten

Ny oppfinnelse skal ta knekken på all svettelukt.

Slik ser den lille svettelappen ut. Foto: Odegon
Slik ser den lille svettelappen ut. Foto: Odegon Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lei av klamme og ramme armhuler?

Ved hjelp av teknologi opprinnelig utviklet for å beskytte militærpersonell mot nervegass, har et britisk selskap funnet opp en liten lapp som kan være løsningen på dine svetteproblemer.

Odegon Odour Tags heter produktet, og det er altså en liten stoffbit som skal strykes eller sys fast i armhuleområdet på jakken eller skjorta.

Lappen skal så eliminere all vond lukt. Om dette virker kan du altså slutte å bruke deodorant, som jo etter hvert har begynt å få et dårlig rykte.

Les også: Britiske forskere advarer mot deodorant

Varer like lenge som skjorta

Odegon Odour Tags er parfymefri og skal være like holdbare som plagget du fester dem på. De skal også være både allergi- og miljøvennlige.

Les også: Slik løser du svetteproblemet

Lappene bør imidlertid ikke vaskes på temperaturer høyere enn 40 grader celsius, og etter hver 15. vask bør du få plagget de sitter på renset. Dette fordi det kan sitte igjen såperester etter vask som kan hemme luktlappenes funksjon.

På produsentens hjemmeside framgår det at du kan kjøpe slike lapper online. Det koster 14,23 euro, eller rundt 114 kroner, for seks lapper.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer