RePower

Nå kan du få pant på vaskemaskinen din

Power gir kundene bonuspoeng på gamle produkter.

Nordmenn er vant med å returnere elektrisk avfall hos de som selger det. Nå lanserer imidlertid kjeden Power en panteordning som gir poeng til å kjøpe nye varer for. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB
Nordmenn er vant med å returnere elektrisk avfall hos de som selger det. Nå lanserer imidlertid kjeden Power en panteordning som gir poeng til å kjøpe nye varer for. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du en gammel mobil liggende, eller Blu-ray-spiller du ikke lenger bruker? Da kan du levere dem inn hos Power og få pant i form av bonuspoeng i kjedens butikker.

– I første fase vil det være mulig å motta pant i form av poeng på all elektronikk og hvitevarer, kun med noen få unntak. Verdien bestemmes ut fra gitte kriterier i vårt system. Det betyr at du uansett alltid vil få et minimum antall poeng, men verdien på poengene vil øke om produktet vurderes for videre salg. Dette gjelder først og fremst telefoner og PC-er, forklarer Anders Nilsen, administrerende direktør i Power Norge, i en pressemelding.

Gir ikke ut penger

Overfor Dinside forteller Siri Røhr-Staff, PR- og kommunikasjonssjef i Power, at de vil ta imot alt av elektronikk relatert til deres bransje, og summen på panten vil avhenge av produkt til produkt. I enkelte kategorier varierer den, mens i andre er det en flat sats.

– I første omgang vil vi kunne gi pant tilsvarende by back-pris på PC-er og telefoner. Her har vi inngått et samarbeid med Conmodo som skal stå for reparasjon også videre før eventuelt videresalg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer