Nå kan du gjøre et bokkupp

Slik sikrer du deg mammutbøkene før alle andre!

Nå kan du gjøre et bokkupp
Publisert
Sist oppdatert

Høytiden for alle bokormer er snart her, når det årlige Mammutsalget starter den 2. mars.

DinSide har fått en sniktitt inn i Mammutkatalogen for å hjelpe deg med å finne de beste tilbudene. Fra 2. mars vil det være mulighet til å gjøre et ordentlig kupp, og kjøpe bøker til sterkt reduserte priser. Nytt av året er at du også får DVD-er til en slik og ingenting.

For å sikre deg bøkene du har lyst på, bør du ikke vente til salget starter i mars. Du kan allerede nå bestille bøkene på nett hos de store bokhandlerne.

Du får selvfølgelig ikke bøkene før salget er i gang, men du har i alle fall muligheten til å sikre deg mot at dine favorittbøker ikke blir utsolgt før du får tak i bøkene som står på din ønskeliste.

LES OGSÅ: Her er det salg hele året!

Gammel tradisjon

Det er Bokhandlerforeningen og Forleggerforening som står bak mammutsalget. Begivenheten, som strekker seg over to uker, har sterke og gamle tradisjoner. Det er nemlig over 120 år siden det første store fellesnedsettelsen fant sted.

I år omfavner salget over 800 forskjellige boktitler, og til sammen 1, 4 millioner bøker - rabatten skal være på inntil 85 prosent. I tillegg til de utplukkede mammutbøkene, som du finner i de fleste steder der bøker selges, har en rekke bokhandlere egen tilbud å skilte med. Gå inn på nettsidene til den enkelte bokhandler, for å finne egne bokkupp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer