Ski- og vinterutstyr

Nå kan du gjøre et kjempekupp

Dårlig vinter er lik lave priser på mye sportsutstyr.

SALG OG KAMPANJE: Flere forhandlere av sportsutstyr dumper prisene tidligere enn vanlig grunnet dårlig vinter, som her hos Obs. Prisjakt kan ikke huske å ha sett lavere prisnivå så tidlig i sesongen. Se hvor lave priser det er i saken under. Foto: Bjørn Eirik Loftås.
SALG OG KAMPANJE: Flere forhandlere av sportsutstyr dumper prisene tidligere enn vanlig grunnet dårlig vinter, som her hos Obs. Prisjakt kan ikke huske å ha sett lavere prisnivå så tidlig i sesongen. Se hvor lave priser det er i saken under. Foto: Bjørn Eirik Loftås. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du har kanskje fått med deg sportkjeden XXLs siste TV-reklame, hvor molefunkne lageransatte sitter og ser på «fjellene» av usolgte vintervarer i pappesker.

«Lageret et skikkelig stappfullt, og dét er faktisk ikke en ideell situasjon. Det kommer inn nye varer hele tida, og vi har ikke noe plass å sette de. Det betyr at vi må få ut masse varer, sånn at vi får plass, da. Derfor er det nå helt nødvendig lagertømming med masse bra varer hos XXL», sier de i reklamen.

Obs har også salg på en mengde vintervarer. I sin tilbudskampanje skriver de: «Salg! Vi gir opp vinter´n!».

- Aldri sett så lavt prisnivå

Denne og neste uke er det vinterferie for mange nordmenn, men det er lite som minner om vinter i lavlandet, spesielt i Sør-Norge.

Dersom du ikke farer til fjells, kan du altså bruke de neste dagene til å gjøre et kjempekupp på vintersportsproduktene du trenger.

- Jeg kan ikke huske å ha sett lavere prisnivå på de mest populære vinterkategoriene og -produktene, sier norgessjef Are Vittersø hos sammenligningstjenesten Prisjakt.no.

- Akkurat nå er det morsomt å være kunde på jakt etter vintersportsutstyr. Mange av de store aktørene har allerede avblåst årets vintersesong, og de må kvitte seg med store varelagre mye tidligere enn vanlig, utdyper Vittersø overfor Dinside.no.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.