Nå kan du sammenlikne tannlegepriser

Merk deg denne tjenesten: hvakostertannlegen.no. Den kan hjelpe deg til å spare tusener.

SJEK PRISEN FØR DU BESTILLER TANNLEGETIMEN: Det er store prisforskjeller og tusener å spare. Nå blir det lettere å sjekke og sammenlikne prisene til tannlegen. Foto: Colourbox.com/skjermdump hvakostertannlegen.no
SJEK PRISEN FØR DU BESTILLER TANNLEGETIMEN: Det er store prisforskjeller og tusener å spare. Nå blir det lettere å sjekke og sammenlikne prisene til tannlegen. Foto: Colourbox.com/skjermdump hvakostertannlegen.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er Forbrukerådet som har utviklet den nye tjenesten hvakostertannlegen.no, i samarbeid med Den norske tannlegeforening, Norsk Tannpleierforening og Helsedirektoratet.

Tjenesten lar deg sjekke tannlegeprisene før du setter deg i tannlegestolen. Vi vet at det kan være store prisforskjeller på tannlegetjenester, men dette har ikke vært enkelt å finne ut av for tannlegekundene. Tannhelsetjenester er også noe som må betales av den enkelte, og som kan komme opp i store summer.

Barn under 18 år har gratis tannhelsetjenester gjennom det offentlige. Det kan også søkes om støtte til tannhelsetjenester, men dette gjelder særlige forhold.

Les også: Regjeringen vurderer pristak for tannbehandling

Dette får du svar på

Portalen gir en oversikt over pris, både for den som skal søke etter en ordinær tannlege og de som trenger spesialisttjeneste. I tilegg inneholder portalen informasjon om de vanligste behandlingene og rettigheter.

Da DinSide testet ut portalen og søkte på tannleger i Oslo, fant vi til sammen 164 tannleger. Prisen for undersøkelse med to røntgenbilder, varierer ifølge portalen fra 280 kroner til 1.300 kroner, i Oslo. Sistnevnte er prisen hos en spesialist. Dyreste tannlege tar 995 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer