Nå kan du sitte på med Petter Solberg

Foreløpig er opplevelsen oppe i 25.000 kroner.

Turen med Petter Solberg er bare noe av det som auksjoneres bort på PS.no (Faksimile: PS.no)
Turen med Petter Solberg er bare noe av det som auksjoneres bort på PS.no (Faksimile: PS.no) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Elektronikkjeden PS.no auksjonerer nå bort en rekke samleobjekter og spesielle opplevelser for dem som vet å sette pris på fart og spenning, en god latter, en god vin, eller bare er samlere på jakt etter noe unikt.

Akkurat nå kan du by på en ordentlig tur med rallykongen Petter Solberg som er oppe i 25.000 kroner i skrivende stund. Ifølge PS.no kommer ikke Solberg til å sette på bremsene, selv om han har ny kartleser i setet ved siden av.

- Turen skal avvikles to timer fra Oslo, og du vil bli kartleseren i bilen. Solberg kommer til å gi full gass. Det blir som om han skulle kjørt et vanlig løp. Jeg ville faktisk tenkt meg om to ganger før jeg hadde satt meg inn i bilen, sier daglig leder i PS.no, Petter Aaland.

Har du lyst på denne uteavkroppen-opplevelsen, må du imidlertid skjønne deg med å spa opp pengene. Auksjonen på rallyturen avsluttes kl 20.00 i kveld.

Les også: Rally på utdrikningslaget?

Solberg vil også gi bort en tur til ett av de syke barna ved Rikshospitalet, men dette vil bli en roligere tur, forsikrer Aaland.

Veldedig auksjon

Inntektene fra nettauksjonen som foregår på PS.no, går uavkortet til barnestiftelsen til Rikshospitalet, og med seg har PS.no en haug med kjente idrettsfolk, kunstnere og artister, som bidrar med gaver.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer