Nå kan du sitte på med Petter Solberg

Foreløpig er opplevelsen oppe i 25.000 kroner.

Turen med Petter Solberg er bare noe av det som auksjoneres bort på PS.no (Faksimile: PS.no)
Turen med Petter Solberg er bare noe av det som auksjoneres bort på PS.no (Faksimile: PS.no) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Elektronikkjeden PS.no auksjonerer nå bort en rekke samleobjekter og spesielle opplevelser for dem som vet å sette pris på fart og spenning, en god latter, en god vin, eller bare er samlere på jakt etter noe unikt.

Akkurat nå kan du by på en ordentlig tur med rallykongen Petter Solberg som er oppe i 25.000 kroner i skrivende stund. Ifølge PS.no kommer ikke Solberg til å sette på bremsene, selv om han har ny kartleser i setet ved siden av.

- Turen skal avvikles to timer fra Oslo, og du vil bli kartleseren i bilen. Solberg kommer til å gi full gass. Det blir som om han skulle kjørt et vanlig løp. Jeg ville faktisk tenkt meg om to ganger før jeg hadde satt meg inn i bilen, sier daglig leder i PS.no, Petter Aaland.

Har du lyst på denne uteavkroppen-opplevelsen, må du imidlertid skjønne deg med å spa opp pengene. Auksjonen på rallyturen avsluttes kl 20.00 i kveld.

Les også: Rally på utdrikningslaget?

Solberg vil også gi bort en tur til ett av de syke barna ved Rikshospitalet, men dette vil bli en roligere tur, forsikrer Aaland.

En del fotballdrakter er blant auksjonsobjektene. (Faksimile: PS.no)
En del fotballdrakter er blant auksjonsobjektene. (Faksimile: PS.no) Vis mer


Veldedig auksjon

Inntektene fra nettauksjonen som foregår på PS.no, går uavkortet til barnestiftelsen til Rikshospitalet, og med seg har PS.no en haug med kjente idrettsfolk, kunstnere og artister, som bidrar med gaver.

- Vi har øremerket pengene, og de skal utelukkende gå til gode opplevelser for barna ved Rikshospitalet, forteller Aaland.

PS.no har fått en auksjonsmodul på sidene sine, men finner at det er vanskelig å bruke den på elektronikk, siden avansen er så liten allerede, sier Aaland. Derfor brukes auksjonssiden foreløpig til veldedige auksjoner.

- Vi har til og med strippet auksjonssiden helt for reklame. Dette skal være et veldedig prosjekt, sier Aaland.

Les også: Et stykke bryllupskake solgt for 10.000

Samleobjekter på billigsalg

Totalt auksjonerer PS.no bort 60 forskjellige objekter, alt fra vin signert Anne-Kat Hærland til bedriftslagstrøya til Arne Scheie. Fotballandslagets "ulovlige" dragedrakt er også signert og lagt ut som auksjonsobjekt, det samme er en original Pondus-stripe om finanskrisen, og en statistrolle i hotell Cæsar.

Aaland mener kunstkjennere foreløpig kan gjøre en god handel på Vebjørn Sands siste litografi-verk som foreløpig ligger på 3.300 kroner. En tidlig skisse av operahuset signert av arkitektene fra Snøhetta kan også bli din.

Personlig låt

Popartist Christian Ingebrigtsen tilbyr også sine tjenester, til den som er villig til å betale. Hvis du bidrar med 10 stikkord om din kjære, spiller Ingebrigtsen inn en egen låt på CD, som vil bli din til odel og eie - selvsagt med artistens signatur.

Foreløpig ligger denne låta på 4.200 kroner.

Langt billigere er den signerte boka "På fylla med Ivar Aasen" av Are Kalvø, som nå ligger på 290 kroner. CD-plata "Tomorrow Only Knows" signert av Alejandro Fuentes ligger foreløpig på 60 kroner.

Merk at noen av auksjonene ikke avsluttes før om mange dager, og prisene kan fyke i været.

Les også: Eksklusive møbler auksjoneres bort

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer