Skattemeldingen 2018

Nå kan du sjekke skattemeldingen

Slik forbereder du deg til å fylle den ut.

LOGG INN OG SJEKK UT: Skattemeldinger for 2018 er tilgjengelig i Altinn, så det er bare å logge inn og sjekke at alt stemmer. Foto: Per Ervland.
LOGG INN OG SJEKK UT: Skattemeldinger for 2018 er tilgjengelig i Altinn, så det er bare å logge inn og sjekke at alt stemmer. Foto: Per Ervland. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nå kan du logge deg inn og se skattemeldingen for 2018. Da får du se om du enten får igjen penger, eller om du må betale restskatt.

Selv om skattemeldingen i utgangspunktet blir tilgjengelig 4. april, viser det seg at du allerede før midnatt onsdag kveld kan logge deg inn via Skatteetaten og få tilgang på skattemeldingen for 2018. Det kan hende du opplever å ikke få logget inn, ettersom mange forsøker å gjøre dette samtidig. Dermed kan det lønne seg å vente litt før man forsøker igjen, er Skatteetatens råd.

Husk at skattemeldingen er en foreløpig beregning, og at du har ansvar for å sjekke at tallene og opplysningene i den stemmer.

Stor pågang i morgentimene

I morgentimene på torsdag har mange imidlertid opplevd innloggingsproblemer. Dette skyldes ikke feil med den offentlige portalen Altinn, men rett og slett stor pågang og kø.

Du kan prøve å oppdatere siden noen ganger og se om du omsider får logget inn, eller så må du bare smøre deg med tålmodighet.

- Per klokka 07:00 torsdag var det 635.000 som hadde sjekket skattemeldingen siden den var tilgjengelig fra litt før klokka 22.30 onsdag, opplyser Skatteetaten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer