Nå kan du skanne strekkoden selv

Ta frem mobilen - skann strekkoden - finn laveste pris. Enklere blir det ikke.

Prisjakt-applikasjonen til Android og Apples telefoner lar deg lese av strekkodene i butikken. Hvis produktet finnes i Prisjakts databaser, får du opp en liste over de laveste prisene. Foto: Prisjakt
Prisjakt-applikasjonen til Android og Apples telefoner lar deg lese av strekkodene i butikken. Hvis produktet finnes i Prisjakts databaser, får du opp en liste over de laveste prisene. Foto: Prisjakt Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Om du synes det er vanskelig å følge med på priser, eller lett lar deg lokke av tilbudsvarer, finnes det en ganske genial applikasjon til dagens smarttelefoner.

Prissammenliknings-tjenesten Prisjakt.no har nemlig laget en applikasjon som lar deg enkelt skanne strekkoden på varer du finner i butikkene, for så å hente prisinformasjon fra butikkenes konkurrenter. På den måten kan du lett finne ut hvilke butikker som serverer de beste prisene.

DinSide omtalte applikasjonen da den ble lansert for Android-telefoner. Etterhvert har den også blitt tilgjengelig i App-Store til iPhone og iPod Touch.

Les også: Butikkenes store skrekk?

Finner ikke alle priser

Vi gikk en tur rundt i butikker i Oslo sentrum, og skannet strekkoder til den store gullmedaljen.

Langt fra alle strekkodene ga resultater i form av sammenliknbare priser. Dette fordi en rekke produkttyper finnes ikke i Prisguide sine prislister. Glem å sammenlikne priser på melk og brød i matbutikkene, her er det varer i enkelte kategorier som gjelder.

Et av produktene vi klarte å sammenlikne var en vinkelsliper fra Bosch av typen PWS 750-125. Produktet selges på Clas Ohlson for 749 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer