Nå kan du vinne 60 millioner i Viking-Lotto

Men husker du hva som skjedde sist premiepotten var så stor?

NEI, DU VINNER NOK IKKE: Norsk Tipping frister med 60 millioner i førstepremiepotten i Viking-Lotto. Men sjansene for å innkassere toppremien er mikroskopiske. Foto: Norsk Tipping/DinSide
NEI, DU VINNER NOK IKKE: Norsk Tipping frister med 60 millioner i førstepremiepotten i Viking-Lotto. Men sjansene for å innkassere toppremien er mikroskopiske. Foto: Norsk Tipping/DinSide Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag vil nok mange bli fristet til å spille Viking-Lotto. Da er nemlig den samlede førstepremiepotten på utrolige 60 millioner kroner.

Det er ikke mange ganger i Norsk Tippings historie at de har kunnet servert en høyere premiepott enn dette. I fjor, rettere sagt 20. mai, skjedde det riktignok et unntak, da førstepremiepotten var på nesten uvirkelige 96 millioner kroner.

Men husker du egentlig hvem som stakk av med millionene?

Tre heldige vinnere

Det var nemlig ingen nordmenn som kunne innkassere rekordutbetalingen fra Norsk Tipping. Det kunne derimot tre dansker, som hver fikk over 30 millioner kroner på kontiene sine.

Viking-Lotto er nemlig et samarbeid mellom seks nasjoner, deriblant de fem nordiske landene Norge, Sverige, Finland, Island og Danmark, pluss Estland. Det betyr at alle våre nordiske naboer og Estland kjemper om de samme millionene i det populære pengespillet.

Sverige og Estland er ikke med i lykketallsamarbeidet, noe som betyr at de har en betydelig lavere førstepremiepott enn i de andre landene. Men ellers er spillet det samme.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.