Nå kan vennene dine se hvor mye du sløser

DinSides populære sløsekalkulator kom i høst i Facebook- og Twitter-vennlig utgave.

TØR DU INNRØMME HVOR MYE DU SLØSER? Test ut //www.dinside.no/787895/slosekalkulator">sløsekalkulatoren her, og del resultatet på Facebook og Twitter. Foto: Facebook
TØR DU INNRØMME HVOR MYE DU SLØSER? Test ut sløsekalkulatoren her, og del resultatet på Facebook og Twitter. Foto: Facebook Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du egentlig oversikt over hvor mye av inntekten din du sløser bort? Flere tusen lesere har testet ut DinSides sløsekalkulator og funnet ut hvor mye penger de kaster ut av vinduet hvert eneste år. Og nå har den også blitt "TV-kjendis" via FBI på NRK.

- Jeg fant ut at jeg sløser bort 58.600 kr i året, og det er MYE. Jeg er bare 18 år... Hvordan vil dette ende? Jeg regner jeg blir verre til å sløse bort penger, skriver bloggeren Elisabeth Rønningstad i bloggen sin.

Hun skriver videre at hun ikke er særlig stolt over alt hun unødig bruker pengene sine på.

- Jeg blir nesten flau og kvalm, når jeg tenker på HVA jeg bruker pengene mine på. Som for eksempel en wienerpølse på Statoil, som det blir ofte. Usj! Kanskje denne sløsekalkulatoren er en liten tankevekker!?!?!? Det var den hvertfall for meg!, skriver Rønningstad (les bloggen her).

Tre uvaner som koster deg over 20.000 i året

Det er ikke slik at du trenger snu opp-ned på livet ditt for å få bedre råd. Kutter du ut et par av dine synder, som heller ikke er godt for din fysiske helse, vil lommeboken bli mye tyngre ganske raskt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer