Nå kommer han på Twitter

Norges Bank vil også "chatte" med deg.

Foto: Nancy Bundt
Foto: Nancy Bundt Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er definitivt en trend i tiden: Du kan chatte med presten og twitre med statsministeren, og nå blir også Norges Bank mer tilgjengelig for publikum.

- Vi har bestemt oss for å bli tilgjengelig gjennom Twitter, sier Siv Meisingseth, kommunikasjonsdirektør i Norges Bank til DinSide.

Banken har imidlertid et problem: En bruker har allerede tatt navnet Norges Bank.

- Vi jobber nå for å få dette tilbake. Så fort dette skjer, er vi også på Twitter, sier Meisingseth.

Nå chatter de også

Norges Bank stiller til nettmøter etter nesten hvert rentemøte hos norske nettmedier. Meisingseth forteller at Norges Bank nå også vurderer å kjøre nettmøter på egne nettsider, men at dette er ikke endelig bestemt ennå. Dermed følger sentralbanksjefen og Norges Bank etter sine kolleger i Sverige. Etter forrige rentemøte i Sveriges Riksbank kunne publikum nemlig chatte med riksbanksjef Sven Ingvas.

- Det var første gang vi gjennomørte en chat på vårt eget nettsted. Chatten fungerte bra, og vi fikk betydelig flere spørsmål enn hva vi hadde regnet med, sier pressesjef i Sveriges Riksbank, Tomas Lundberg, til DinSide.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer