Fridager 2017

Nå kommer mai-fridagene

Gjør klar for mange ekstra fridager i mai og juni. Du kan faktisk få to ukers ferie i mai ved å ta ut åtte feriedager.

HURRA FOR EKSTRA-FRI: I år får vi full uttelling for alle ekstra fridager i mai og juni, i forbindelse med 1. mai, 17. mai, Kristi himmelfartsdag og pinsa. Foto: Lise Åserud/ NTB Scanpix
HURRA FOR EKSTRA-FRI: I år får vi full uttelling for alle ekstra fridager i mai og juni, i forbindelse med 1. mai, 17. mai, Kristi himmelfartsdag og pinsa. Foto: Lise Åserud/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hatt noen deilige dager på Kanariøyene eller et annet land der sola skinner - eller kanskje du har hatt storbypåske i London eller en annen spennende storby?

Da er det kanskje hardt å komme i gang med jobb og skole igjen. Men frykt ikke:

Det er mange fridager å se fram til i mai og juni. Men frigjøringsdagen 8. mai, er ikke fridag, kun flaggdag.

Som vi tidligere har gitt deg en oversikt over, så er 2017 et ganske bra år med tanke på ekstrafridager som helligdager og offentlige høytidsdager bidrar med.

Og lurer du på hvordan du kan få mest mulig sammenhengende fri ut av helligdagene og feriedagene du har til rådighet, bør du lese denne artikkelen: Her får du oppskriften på hvordan du makser ferieåret 2017.

Når er pinsa 2017?

2016 var litt snau i forhold til «ekstrafridagene» som alle de offentlige høytidsdagene i mai og juni bidrar med, mest fordi 1. mai var på en søndag, men kanskje også fordi det føltes snaut at alle mai-fridagene var over med siste hurra-rop på 17. mai.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer