Nå kommer telefonkrigen!

Tele2 sendte søndag kveld ut en pressemelding om at selskapet alltid skal være billigere enn Telenor når man ringer fra fasttelefon til Norge og utlandet. Slike løfter pleier å danne opptakten til deilige priskriger.

Publisert

For en rekke produkters vedkommende er allerede Tele2 billigere enn Telenor. På samme måte som i strømmarkedet, er det ingen forskjell på tilgjengelighet eller kvalitet heller. Dette avhenger hovedsakelig av selve nettet. Begge selskapene bruker det samme nettet, som Telenor stadig eier.

Ikke internettsurfing

Tele2 garanterer nå at selskapet alltid skal være billigere enn Telenor. Men det er verdt å merke seg garantiens begrensninger: Den gjelder bare telefonsamtaler fra fasttelefon til andre fasttelefoner i Norge og utlandet samt til mobiltelefon i Norge. Den gjelder derfor ikke internettsurfing, der Tele2 for tiden også er billigere enn Telenor for de fleste brukere. Den gjelder heller ikke samtaler til mobiltelefon i utlandet.

Siden Tele2 ikke tilbyr mobiltelefoni (men skal begynne i løpet av året), gjelder garantien naturligvis heller ikke samtaler fra mobiltelefon.

Ikke billigere enn andre enn Telenor

Garantien gjelder bare prisforskjellen til Telenor. Som det fremgår av Surfekalkulatoren og Telefonkalkulatoren er Tele2 idag ikke billigste selskap hverken for internettsurfing eller vanlig telefoni. Men selskapet er billigere enn Telenor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer