Gebyr på brukskonto

Nå koster det å ha brukskonto hos Nordea

Nordea innfører nytt gebyr: Nesten alle kunder med dagligbanktjenester må betale 25 kroner per måned. Flere kunder fortviler, men noen kan altså unngå gebyret.

NYTT GEBYR: Nordea lanserer en ny dagligbankpakke hvor du også må betale for å ha én eller flere dagligbanktjenester hos dem, for eksempel brukskonto for trekk til lån, selv om du ikke har kort tilknyttet kontoen. Foto: Eilin Lindvoll.
NYTT GEBYR: Nordea lanserer en ny dagligbankpakke hvor du også må betale for å ha én eller flere dagligbanktjenester hos dem, for eksempel brukskonto for trekk til lån, selv om du ikke har kort tilknyttet kontoen. Foto: Eilin Lindvoll. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Selv om du ikke har bankkort, må du betale 25 kroner i måneden for brukskonto og andre dagligbanktjenester fra og med november hos Nordea.

Stadig flere har blitt «bank-shoppere». Det vil si at de har kundeforhold i flere banker, alt etter hvor det er billigst å ha lån, dagligbank, pensjon og så videre.

Dette har blitt mye enklere de siste årene via prissammenligninger på nett og muligheten for å få opp kontoer fra andre banker i én og samme nettbank.

Men, nå har altså Nordea gjort det litt mindre «lønnsomt» for kunder som ikke har hele kundeforholdet hos dem. De har nemlig lansert en ny dagligbankpakke som koster kundene 25 kroner i måneden, uavhengig av om de har alle eller ett produkt i dagligbanken deres.

Brukskontoen koster 25 kroner i måneden

Dette vil si at de som, for eksempel, har boliglån hos Nordea grunnet gode medlemsrenter og som må ha en brukskonto hos dem som lånet trekkes fra månedlig, nå må betale 25 kroner hver måned for brukskontoen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer