Nå øker barnetrygden

Men fortsatt bare for barn under seks år.

ØKER: Fra september av økes barnetrygden for de minste barna med ytterligere 300 kroner i måneden. Foto: Shutterstock / NTB
ØKER: Fra september av økes barnetrygden for de minste barna med ytterligere 300 kroner i måneden. Foto: Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Fra 1. september økes barnetrygden for barn under seks år. Økningen er på 300 kroner i måneden, der satsen da stiger fra 1354 til 1654 kroner.

Nav opplyser om at de fleste vil få dette utbetalt 30. september. For dem som fremdeles får det gamle beløpet i september, blir de ekstra pengene utbetalt måneden etter. Dette trenger du ikke å søke om.

Merk altså at dette kun gjelder for barn som er under seks år gamle. For barn som har fylt seks år, er satsen 1054 kroner per måned. Den forhøyede satsen gis til og med måneden før barnet fyller seks år.

Frem til 28. februar 2019 var beløpet 970 kroner per barn, uavhengig av alder. 1. mars 2019 ble det økt til 1054 kroner, og fra september 2020 ble barnetrygden for de minste barna økt til 1354 kroner.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer