Nå settes prisene kraftig opp

Allerede om noen dager går prisene i været!

Alt dette blir ganske sikkert dyrere om ikke så lenge...
Alt dette blir ganske sikkert dyrere om ikke så lenge... Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvis du skal slippe unna med billig julehandel i år, må du handle raskt. Om ikke lenge settes nemlig prisene kraftig opp på en rekke elektroniske varer.

Nordisk Film Interactive, som distribuerer PlayStation-produkter i Norge, vil allerede fra 17. november øke prisene på spill, konsoller og utstyr med 6 prosent.

Det betyr at butikkene må øke prisene tilsvarende, for å kunne få fortjeneste på produktene.

- Jeg vil tro at butikkene vil sette opp prisene deretter, sier kommersiell direktør Finn Robøle i Nordisk Film Interactive.

Personer i elektronikkbransjen som DinSide har snakket med, tror også at andre artikler som flatskjermer og bærbare datamaskiner, vil få en prisøkning fram mot jul.

Les også: Her er årets harde pakker

Venter til neste år

Nintendo har også varslet at de kommer med kraftige prisøkninger på produktene sine. Bergsala, som er Nintendo-distributør i Norden, skriver i en melding til butikkene som kjøper inn varer, at prisene vil øke med 5,2 prosent fra og med 1. januar 2009.

Prishoppet gjelder samtlige Nintendo Wii- og DS-varer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer