Nå skjer det!

DnB NOR senker renten.

Endelig en gladmelding til DnB NOR-kundene.
Endelig en gladmelding til DnB NOR-kundene. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På bakgrunn av fallende pengemarkedsrente gjennom uken har DnB NOR besluttet å sette ned renten på boliglån med 0,50 prosentpoeng med virkning allerede fra 30. november, skriver DnB NOR i en rykende fersk pressemelding. - Vi har hele tiden vært tydelige på at utviklingen i pengemarkedsrentene er avgjørende for vår rentesetting. Samtidig har vi lovet å komme raskt på banen så snart forholdene gjør det mulig.

- Etter Bank of Englands kraftige rentekutt i dag har pengemarkedsrenten gått ytterligere ned. Derfor trykker vi nå raskt på renteknappen og vil iverksette rentekuttet allerede fra 30. november, sier kommunikasjonsdirektør Trond Bentestuen i DnB NOR.

6,75 prosent på boliglån

Beste boliglånsrente vil etter endringene være 6,75 prosent. Innskuddsrentene på sparekonti for personkunder i DnB NOR reduseres med inntil 0,50 prosentpoeng. I bedriftsmarkedet er rentereduksjonen på 0,50 prosentpoeng. De nye rentesatsene gjelder fra 12. november 2008 for nye boliglån. For eksisterende boliglån vil de nye satsene gjelde fra 30. november 2008. Endringene i innskuddsrenter for personkunder gjelder fra 8. desember 2008.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer