Nå slipper du å lese tilbudsavisene

En ny nettside gir deg oversikt over de viktigste tilbudene.

SØPPELPOST: Ny nettside har samlet de beste matvarekuppene for deg, slik at du slipper å pløye deg gjennom de mange tilbudsavisene. Foto: Kim Jansson
SØPPELPOST: Ny nettside har samlet de beste matvarekuppene for deg, slik at du slipper å pløye deg gjennom de mange tilbudsavisene. Foto: Kim Jansson Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med mindre du har reservert deg mot uadressert reklame, er du nok vant med at postkassen blir fylt opp av tilbudsaviser fra blant annet matbutikkene. Spesielt nå før jul bugner det av tilbudsaviser.

Men nå slipper du heldigvis å pløye deg gjennom side etter side med ribbetilbud. Den nye nettsiden Hverdagskupp.no har nemlig som mål å gi deg oversikt over de beste tilbudene som finnes i matbutikkene.

Jo da, du kan kreve pengene tilbake

Oppdateres hele tiden

Nettsiden ble startet opp av samboerparet Espen Arnøy (26) og Lene Trondsetås (26).

- Hverdagskupp.no startet jeg sammen med samboeren min, Espen. Han tar av seg det tekniske, mens jeg finner tilbudene og legger dem ut. Vi har det ganske morsomt med dette, sier Lene.

Espen forteller at Lene alltid har vært svært opptatt av å finne de gode tilbudene, og siden hun uansett bruker så mye tid på det, er det fint å dele informasjonen med andre.

- Samboeren min har alltid vært opptatt av å kjøpe ting på tilbud, og hun er veldig flink med research. Så slo det oss en dag at vi kanskje burde dele dette med andre, sier Espen

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer