Boliglån

Nå starter priskrigen

Boliglånsrentene er fortsatt på svært lave nivå - og flere banker tilbyr rentegaranti. Dette bør du gjøre nå!

FØLGER ETTER: Fredag annonserte Sbanken at de garanterer uendret boliglånsrente til sine kunder ut året, og tirsdag følger Bulder Bank etter med både rentekutt og rentegaranti. Er det begynnelsen på en priskrig vi ser nå? Foto: Shutterstock/skjermdump
FØLGER ETTER: Fredag annonserte Sbanken at de garanterer uendret boliglånsrente til sine kunder ut året, og tirsdag følger Bulder Bank etter med både rentekutt og rentegaranti. Er det begynnelsen på en priskrig vi ser nå? Foto: Shutterstock/skjermdump Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I forrige uke ble det kjent at DNB, Norges største bank, har lagt inn et bud på over 11 milliarder kroner for å kjøpe digitalbanken Sbanken - en nyhet som førte til «ramaskrik» fra sistnevntes kunder.

Garanterer uendret rente hele 2021

For å berolige kundene og forhindre «masseflukt», annonserte Sbanken dagen etter at de gir både nye og eksisterende kunder rentegaranti ut året.

Det vil si at de ikke setter opp boliglånsrenta til noen av kundene i 2021, uansett hva som skjer.

Samtidig lovet Sbanken at det ikke blir gebyr på noen av deres tjenester - de er nemlig «fullvaksinert mot gebyrvirus», som de skrev videre i pressemeldingen.

Følger opp med rentekutt og -garanti

Tirsdag kom enda en nettbasert bank på banen for å appellere til norske boliglånskunder:

Bulder Bank, som er en egen merkevare underlagt Sparebanken Vest, setter ny laveste boliglånsrente til 1,29 prosent effektivt for de med belåningsgrad under 50 prosent.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer