Coronaviruset

Nå stenger Norge

Her vil du møte lukkede dører som følge av tiltak for å stanse corona-spredning.

STENGT: Tiltakene for å forhindre spredning av coronaviruset innebærer stengte dører. Butikker og varehandel stenger derimot ikke. Foto: NTB Scanpix
STENGT: Tiltakene for å forhindre spredning av coronaviruset innebærer stengte dører. Butikker og varehandel stenger derimot ikke. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag ettermiddag kunne statsminister Erna Solberg legge frem en rekke omfattende tiltak mot coronaviruset - de mest omfattende det norske samfunnet har opplevd siden andre verdenskrig. Dette innebærer mange stengte dører for nordmenn den nærmeste tiden fremover.

Her har vi samlet en oversikt over hvor det vil holdes stengt de neste to ukene.

Det er også verdt å nevne at butikkene holder åpent - men mange kjøpesentre har innført begrensede åpningstider.

Flyplasser

Fredag kunne Avinor varsle at de stenger ni flyplasser rundtom i Norge. Flyplassene blir stengt fra og med onsdag 18. mars. Her kan du lese mer om hvilke flyplasser dette gjelder, og hva du gjør om du skal reise til en av disse flyplassene.

Domstoler

Domstoladministrasjonen anbefalte torsdag at domstolene umiddelbart reduserer sin virksomhet, ifølge NTB. Dette vil innebære at mange av tingrettene utsetter rettsaker. I Oslo tingrett utsetter de alle nye rettsaker, ifølge NTB.

Skoler og barnehager

Som kjent holder alle landets skoler og barnehager stengt fra og med torsdag 12. mars klokka 18, og til og med 26. mars.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer