Nå vil alle sjekke som Samantha

Mannegale Samantha i tv-serien ”Sex & the City” er ikke lenger alene. En ny undersøkelse viser at kvinner er mer pågående når det gjelder sex.

Publisert
Sist oppdatert

Halvparten av de spurte i studiet ”Women as sexual aggressors” innrømmer at de med vilje prøver å få menn beruset slik at de kan få dem til sengs. Og én av ti innrømmer at de spriter opp drinkene med Viagra, melder Expressen som har lest den engelske avisen Daily Star.

Studien beskriver hvordan kvinner er blitt mer og mer aggressive i sexjakten. Ti prosent erkjenner til og med at de har brukt trussler og vold for å få det de vil ha.

Kvinner har tatt komandoen- Verdens sexologer er nå enige om at kvinner har tatt komandoen i seksuelle forhold, sier Patrick Anders, ansavrlig for studiet til den engelske avisen.

Seksualopplyser Olle Waller mener spesielt yngre kvinner er blitt mer aktive når de nærmer seg det andre kjønn de siste årene.

- Javisst er det blitt slik. Kvinner ligner mer og mer på menn når de søker kontakt, sier Olle Waller til Expressen, og fortsetter:

- Vi går mot et samfunn som er mer likestilt. I den sammenhengen er det bare positivt at også seksualiteten blir mer likestilt.

Men det er fortsatt langt frem i tid til menn og kvinner kan spiller på helt like vilkår.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer