Nå vil også Thomas ha pengene dine

Thomas Alsgaard er foreløpig sistemann ut av kjendiser som vil tjene penger på deg.

Publisert
Sist oppdatert

Den gamle skikongen Thomas Alsgaard åpner restuarant sammen med et stjernelag fra Norges vin- og matmiljø, skriver dn.no

Målet er å sørge for at Oslo får en restaurant som Willy's Wine Bar i Paris, med andre ord en restaurant med god, men enkel mat og med en skikkelig god vinliste med gode priser.

Restauranten skal bli et sentralt og uhøytidelig sted for mat- og vinelskende mennesker. Thomas Alsgaard skal ha utviklet en stor interesse for vin spesielt, men også for mat, etter at han sluttet som langrennsutøver.

Alsgaard er ikke den eneste norske kjendisen som vil ha en del av pengene dine. I saken Kjendiser selger alkohol kan du lese om hvor populært det har blitt for kjendiser å sette navnet sitt på produkter.

Ifølge dn.no skal Alsgaard starte restauranten sammen med kokkene Terje Næss og Rune Pal. Calle Fegth og Jan Bruse Andersen er også med på satsingen.

Lise Karlsnes designer briller, Ari Behn har satt navnet sitt på vaser og servise, og hans tidligere kjæreste Anne-Kath. Hærland lanserte kokebok til jul. Dette er en trend også blant utenlandske kjendiser. Les hvor mye kjendisene tjener på merkevarene sine.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer