Skattemeldingen 2020

Når får man igjen på skatten i 2021?

Når du får skatteoppgjøret og eventuelt igjen på skatten, avhenger av flere faktorer.

SKATTEMELDINGEN: I denne videoen viser skatteetaten hvordan man går gjennom skattemeldingen og hvordan man legger til eller endrer opplysninger. Video: Skatteetaten. Vis mer
Publisert

Skattemeldingen for i fjor er som kjent den som sendes ut nå i 2021, og de første kunne sjekke denne allerede tirsdag denne uka. Resten av oss vil motta skattemeldingen på ulike dager frem til 7. april. Ifølge Skatteetaten skal alle lønnstakere og pensjonister ha mottatt sin skattemelding innen 7. april.

Men hva med skattepengene? Når kan du forvente å få igjen på skatten i 2021 - hvis ikke skatteoppgjøret viser at det blir en baksmell?

Vent på skatteoppgjøret

2020 er et spesielt år - også på skattefronten. Det er flere ting ved fjoråret som kan ha påvirket skatten din, og om du faktisk får igjen på skatten i år.

Dersom du får igjen på skatten, vil du se dette i skatteoppgjøret ditt. Selv om skattemeldingen gir deg en indikasjon, påpeker Skatteetaten på sine nettsider at det er en foreløpig beregning av skatten din.

«Når du har levert skattemeldingen, går vi gjennom alle opplysningene. Om du må betale mer i skatt eller får penger tilbake, får du vite i skatteoppgjøret», skriver de på sine nettsider.

Når får man igjen på skatten i 2021?

Nøyaktig når skatteoppgjøret kommer og du får vite om du får igjen på skatten, er vanskelig å si, også for Skatteetaten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer