Når hun ikke vil

Kjærlighet kan være vanskelige greier. Og for oss gutta er det ofte en umulig oppgave å forstå om denne skjønnheten flørter eller avviser deg. Les de ti viktigste signalene på at hun ikke vil ha deg.

Publisert
Sist oppdatert

Når hun ikke vilKjærlighet kan være vanskelige greier. Og for oss gutta er det ofte en umulig oppgave å forstå om denne skjønnheten flørter eller avviser deg. Les de ti viktigste signalene på at hun ikke vil ha deg.

Det er en myte som er solid bevist gjennom historien at menn er dårlige til å forstå de små signalene. Og med en moderne sjekkekultur er forholdene bare blitt enda vanskeligere.

I riktig gamle dager kunne du avgjøre om en jente var interessert ut ifra blikk, fnising og rødfargen i kinnene. Med moderne kvinner risikerer du Novgorod-smilet og en kald skulder enten det er ment som avvisning eller en oppmuntring til videre kontakt. Og hvordan i all verden skal vi kunne avgjøre om hun ikke er interessert eller bare gjør seg kostbar?

Heldigvis finnes det et og annet triks som kan avsløre om du har gjort noe nevneverdig inntrykk på skjønnheten. Les om de ti viktigste signalene på at hun ikke er interessert:

1) Hun husker ikke navnetEn kvinne som fortsetter å kalle deg Jonas selv om du vitterlig heter Peder er nok ikke så veldig interessert. Det er lov å gjøre feil, men om hun unngår å bruke navnet ditt etter å ha blitt påminnet om det har du nok ikke foten helt inne. Sorry.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer