Når hun ikke vil

Kjærlighet kan være vanskelige greier. Og for oss gutta er det ofte en umulig oppgave å forstå om denne skjønnheten flørter eller avviser deg. Les de ti viktigste signalene på at hun ikke vil ha deg.

Publisert
Sist oppdatert

Når hun ikke vil
Kjærlighet kan være vanskelige greier. Og for oss gutta er det ofte en umulig oppgave å forstå om denne skjønnheten flørter eller avviser deg. Les de ti viktigste signalene på at hun ikke vil ha deg.

Det er en myte som er solid bevist gjennom historien at menn er dårlige til å forstå de små signalene. Og med en moderne sjekkekultur er forholdene bare blitt enda vanskeligere.

I riktig gamle dager kunne du avgjøre om en jente var interessert ut ifra blikk, fnising og rødfargen i kinnene. Med moderne kvinner risikerer du Novgorod-smilet og en kald skulder enten det er ment som avvisning eller en oppmuntring til videre kontakt. Og hvordan i all verden skal vi kunne avgjøre om hun ikke er interessert eller bare gjør seg kostbar?

Heldigvis finnes det et og annet triks som kan avsløre om du har gjort noe nevneverdig inntrykk på skjønnheten. Les om de ti viktigste signalene på at hun ikke er interessert:

1) Hun husker ikke navnet
En kvinne som fortsetter å kalle deg Jonas selv om du vitterlig heter Peder er nok ikke så veldig interessert. Det er lov å gjøre feil, men om hun unngår å bruke navnet ditt etter å ha blitt påminnet om det har du nok ikke foten helt inne. Sorry.

2) Hun er aldri tilgjengelig
Selv i den travleste kalender klarer man å finne et pusterom om man virkelig ønsker. Om du alltid får vite at hun ikke har tid til å møte deg så er det nok fordi hun ikke har så veldig lyst. En test er å spille ballen over til hennes halvdel og se om hun kommer opp med en invitasjon.

3) Hun ringer ikke tilbake
Om du ringer eller sender e-post kan du forvente at en interessert jente svarer deg på det meste. Husk allikevel at mangelen på svar kan være et symptom på at du er for ivrig, hold antallet tekstmeldinger nede. Upersonlige mail som kjedebrev og powerpointpresentasjoner med katter som sier mjau kan du heller ikke alltid forvente å få svar på.

4) Hun lytter ikke
En interessert jente vil lytte til dine bevingede ord og støtte deg i det meste. Om hun ikke følger med på hva du sier er nok det et tegn på lite interesse. Dersom hun ofte må spørre ”hva var det du sa” bør du nok enten snakke høyere, drikke mindre eller se deg om etter en annen jente å leke med.

5) Dårlig hukommelse
Du kan ikke forvente at hun synes alle dine interesser er like interessante. Men en interessert jente vil huske hva du har snakket om og flere timer eller dager tilbake. Om en jente ved lunsjen ikke husker hva dere pratet om ved frokost er hun enten lite interessert eller veldig dum. Gi det opp uansett.

6) Kompisen er mer interessant
Det er få ting her i livet som er mer frustrerende enn når jenta du liker graver og spør om kameraten din. Om hun stadig vekk er mer interessert i hvordan det går med ham enn med deg bør du forstå tegninga. Bit tenna sammen, gi henne hans nummer og be kompisen din om å ikke fortelle for mange detaljer.

7) Hun ser ikke etter likheter
Du synes kanskje det er fantastisk at begge har en bestefar som heter Sigurd og at begge liker appelsinjuice til frokost. Men om hun ikke er like opptatt av disse likhetene kan det nok være et faresignal. Om hun opptrer direkte negativt til deres likheter bør du nok ikke ha for høye forhåpninger.

8) Hun skal bare…
Mange blant oss treffer den utkårede på jobb eller skole. Og da kan vi takke skaperen for oppfinnelsen av kaffepauser og lunsjpauser som gir oss en anledning til å flørte med kollegaene våre. Om hun er interessert vil hun nok finne tid til å skravle litt med deg over kaffekoppen. Om hun alltid må hente mer kopipapir eller ut og kjøpe gardiner hver gang du nærmer deg, er det nok et tegn på at hun ikke er interessert.

9) Hun gjemmer seg
En ting er høflige signaler om at hun ikke tenker på deg som førsteelskeren i livets drama. En annen ting er å løpe i dekning hver gang du kommer i nærheten. Dette er enten et tegn på at du er altfor plagsom eller at hun er forferdelig paranoid. Du velger selv.

10) Hun er lykkelig gift
Av en eller annen grunn er det mange menn som ikke forstår dette. En jente i et stabilt og lykkelig forhold (ja, de finnes!) kan gjerne synes du er en flott fyr men vil ikke rømme med deg til Drammen. Om du satser på en gift kvinne skal du være rimelig sikker på at du har noe der å gjøre. Vi spår hjertesorg og søvnløse netter.

Mozon 25.07.2003

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer