Når kompisene hater henne

Vennene dine later som de liker den nye kjæresten din, men innerst inne kan de ikke fordra henne. Det er ikke alltid like lett å se, men her er noen tegn som kan hjelpe deg på vei.

Publisert
Sist oppdatert

1. De unngår deg når du er sammen med henneDette virker som det mest opplagte tegnet, men av og til er vi for blendet av kjærlighet til å skjønne det når det skjer. Når var sist gang gutta aksepterte en invitasjon til å bli med på noe når du nevner at hun skal være med? Hvis det er lenge siden kan det være fordi de ikke setter så stor pris på henne.

2. Du får ikke besøk etter at hun flyttet innHar kompisene dine sluttet å stikke innom etter at dere flyttet sammen? Selv om hun ikke har flyttet inn, men er der ofte, bør du notere deg hvilken effekt det har på hyppigheten av besøk fra kompisene dine.

3. De snakker med deg om andre jenterSelv om det styrker egoet ditt burde du bli mistenksom hver gang de forteller deg hvor bra ungkar du kunne ha vært hvis du ikke hadde hatt dame. Dette kan bare være en hyggelig måte å fortelle deg at du kunne hatt det mye bedre hvis du ikke var sammen med henne.

4. De insisterer alltid på guttekveld på byenDet er helt normalt for venner å foreslå guttekveld en gang i blandt. Men hvis de insisterer på at du skal la dama være hjemme hver gang dere er ute er dette sannsynligvis et tegn på at de ikke liker henne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.