Når sex gjør vondt

Den amerikanske mannen fant en sprøytespiss i sin kones vagina. Gjett hvordan han fant den?

Publisert
Sist oppdatert

Sex skal være en opplevelse full av nytelse og kjærlighet. For en amerikansk mann ble opplevelsen det motsatte.

Flenge i penisMannen fra Michigan i USA kontaktet sykehuset med en flenge i penisen etter et forsøk på å ha sex med kona. Han hevdet at det var en rotte i hennes ”private” område, og at smerten var hennes skyld.

Det viste seg imidlertid at kona verken var sadistisk eller slem, skriver LifeStyleExtra.

Legene undersøkte kona for å finne ut hva som var problemet. Resultatene var, mildt sagt, overraskende: Det var en sprøytespiss i vaginaen hennes.

Grunnen til at nålen hadde havnet der, var at hun nylig hadde fått fjernet livmoren. I løpet av operasjonen hadde legen glemt igjen sprøytespissen i vaginaen.

Fant ikke sprøytenDet er ikke første gang en kvinne opplever dette. I 2003 ble det kjent at en kvinne fra Taiwan hadde hatt en nål i vaginaen i 53 år, etter å ha vært gjennom keisersnitt. Det forklarte hvorfor hun hadde hatt smerter ved sex i alle disse årene.

- Kvinnen sa at hun hørte jordmoren mumle ”Hvor er sprøyten?”. Jordmoren lette etter den på gulvet, men fant den ikke. Senere glemte hun det, sier Dr Chen Yi-jen fra Tri-ServicesHospital ifølge The Sydney Morning Herald.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer