Når typen taler i tunger

Elsker han deg over alt på jord eller er han på spranget ut av dobbeltsenga? Her kan du knekke mannekodene.

Illustrasjonsfoto: Colourbox.com Foto: Foto: Colourbox.com
Illustrasjonsfoto: Colourbox.com Foto: Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Noen ganger virker det som om menn faktisk er fra Mars og kvinner fra Venus. Du skjønner i alle fall ikke et ord av hva han sier.

Pakker han inn ting i bomull fordi han er feig eller er han bare redd for å innrømme at han elsker deg? Kanskje knekker du koden etter å ha lest dette:

Les også : Menn forstår ikke følelser

Han sier han trenger plassDa du var ung, drømte du sannsynligvis om den dagen du skulle møte en mann, dere skulle forelske dere, gifte der og få barn. Men gutter gjør ikke det. De tenker ”En dag skal jeg ha sex!”. De legger ikke mer i det enn det.

Typen din trenger plass fordi forholdet deres er mer forpliktende enn han noen gang så for seg. Han vil sjekke med seg selv om han er fornøyd med livet sitt og at han fortsatt eksisterer som en person uavhengig av deg. Det er vanligvis ikke mer komplisert enn det.

Så fremt han ikke definerer ”plass” som å ”flytte til Finnmarksvidda uten deg”, bør du gi ham litt tid til å tenke gjennom ting.

Slik finner du ekte kjærlighet:

Han sier han vil treffe andreDette er så klart som et signalbluss som blir fyrt av på soverommet deres. Enten mangler han mot til å slå opp med deg på en skikkelig måte, eller så vil han ha en slags forhold med deg, som ikke er monogamt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.