Naturmiddel kan bedre eksamensresultatene

Hvor mange ganger har du ikke ønsket at du greide å henge bedre med i samtalen i kollokviegruppen, i forelesningen, eller kanskje det viktigste av alt - eksamen?

Publisert
Sist oppdatert

Av: Mattis Koppang

Nå er det håp for alle som sliter med konsentrasjonsvansker, skal vi tro to rapporter fra Northhumbria- Universitetet i Newcastle upon Tyne i England.

Hellig tre med tradisjonerDen kinesiske urtemedisinen har gjennom all tid hevdet at Ginkgo biloba, eller det kinesiske tempeltreet som har vokst på jorden de siste 250 millioner år, har mange positive effekter. Fruktene til ginkgo- treet har vært brukt i kinesisk urtemedisin som slimløsende middel ved astma. Kineserne bruker også fruktene som næringsmiddel, de kokes eller dampes som grønnsak med medisinske virkninger.

Ginkgo har vært sett på som et hellig tre og er mye plantet foran templer og på hellige steder.

Ekstrakt av gingko -bladene danner utgangsstoff for et av de mest brukte naturlegemidlene i hele verden. Ekstrakten inneholder kraftige antioksidanter som bedrer blodgjennomstrømningen i hjernen, til bena og til huden. Den brukes i behandling av senil demens, øresus, røykeben, svimmelhet med mer.

Ny forskningDe to nye studiene/rapportene ved Northhumbria- universitetet i Newcastle i England fant nye sider ved ginkgo biloba i forhold til det man allerede vet om bruk av planten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer