Coronaviruset

NAV stengte - men åpnet igjen

NAV stengte publikumsmottak torsdag - men snur og holder likevel åpent. - Opp til den lokale leder å vurdere, sier Nav.

STENGER PUBLIKUMSMOTTAK: Nav stenger publikumsmottak på ubestemt tid, på grunn av situasjonen med smitte av coronavirus. Det er uklart hvor mange kontorer dette gjelder. Foto: NTB scanpix
STENGER PUBLIKUMSMOTTAK: Nav stenger publikumsmottak på ubestemt tid, på grunn av situasjonen med smitte av coronavirus. Det er uklart hvor mange kontorer dette gjelder. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nav i Vestby, som ligger i Viken, melder torsdag formiddag, på kommunens nettsider, at de stenger publikumsmottaket.

Det er altså det fysiske kontoret, som stenger dørene.

«Mottaket på Nav er stengt i dag og på ubestemt tid. Stengingen skjer på grunn av situasjonen med smitte av coronavirus», skriver kommunen.

Oppdatering kl 12.20: Etter at Dinside tok kontakt med Nav Øst-Viken, som er distriktet som kontoret er underlagt, har det aktuelle Nav-kontoret likevel besluttet å holde åpent.

Videre understrekes det at alle veiledere er tilgjengelige på digitale løsninger og på sin mobiltelefon - og at kontaktsenteret kan ringes som vanlig.

Brukere som ikke kan levere papirer elektronisk eller benytte Nav sine nettjenester, kan ifølge kommunen levere papirer fysisk i en postkasse i venterommet.

- Denne blir tømt daglig for post.

Kommunen henviser videre til en telefonliste for de lokale veilederne.

Etter at Dinside torsdag formiddag tok kontakt med Nav Øst-Viken, har kontoret bestemt seg for å snu - og likevel holde åpent.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer