Ned i vekt med detox

Minus fire kilo på et par uker og dessuten en friskere og piggere hverdag hvor du takler stress bedre. Er det mulig?

Publisert
Sist oppdatert

Svaret er selvfølgelig ja! Og løsningen heter detox, som skal være snarveien til et friskere liv. Ved å rense kroppen for avfallsstoffer, og sinnet for stress og negative tanker, kan du i tillegg miste noen kilo på kjøpet.

Ved å spise mat med få kalorier, øker og finjusterer kroppen forbrenningen, som selvfølgelig kan få vektnåla til å gå ned i rasende fart.

Det er mange som benytter seg av hurtigslanking når de ønsker å få bort noen overflødige kilo. Å detoxe, eller avgifte kroppen, er også en form for fasting, men ikke i flytende form, skriver Aftonbladet.

Ved å unngå å spise kjøtt, fisk, de fleste meieriprodukter, brød, sukker, koffein og alkohol, renser du kroppen for slagg- og giftstoffer.

Det høres kanskje ut som det ikke er så mye igjen å fylle tallerkenen med, men det er det!

Fråts i frukt og grøntUnder en detox-kur skal du spise mye grønnsaker, frukt, nøtter, bær, råris, korn, frø, bønner og yoghurt naturell. Dette blir du både slankere, piggere og friskere av, uten å måtte sulte deg. Tvert imot. Du skal spise til du blir mett og fornøyd.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer