Billigste mobilabonnement, februar 2021

Ned mot tre kroner gigabyten

… men skal du bare ha én, koster det minst 119 kroner.

PRISSJEKK: Dinsides kvartalsvise sjekk av prisene på mobilabonnement avslører at mange kan spare penger eller få mye mer data for pengene. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix
PRISSJEKK: Dinsides kvartalsvise sjekk av prisene på mobilabonnement avslører at mange kan spare penger eller få mye mer data for pengene. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvert kvartal tar Dinside pulsen på det norske mobilmarkedet i form av en pristest.

Og tradisjon tro snur vi litt på regnestykket: I stedet for å se på hvor mye du må betale for x antall gigabyte, ser vi heller på hvor mye data du får for x antall kroner i tre ulike kategorier, med pristak på henholdsvis 200 (minst 1 GB), 300 (minst 4 GB) og 500 kroner (minst 15 GB).

Verdt å merke seg er at det finnes mange abonnementer som ikke kvalifiserer i de ulike kategoriene her, så om du ikke finner ditt abonnement i listene under, bør du definitivt vurdere å bytte operatør, i hvert fall prismessig.

Så vidt vi kan se er det ingen nye operatører som har kommet til siden vi sjekket prisene i høst, og heller ingen som har falt fra. Men det har skjedd endringer i priser og datamengder her og der.

Mest for 200 kroner

I denne kategorien krever vi minst 1 GB data for maks 200 kroner per måned.

Billigst for 1 GB mobildata er Fjordkraft med 119 kroner, men det er Chilimobil som tilbyr mest under 200-lappen, med 3 GB for 199 kroner, som er det mange andre operatører tar for 2 GB. Chilimobil har også det billigste 2 GB-abonnementet til 149 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer