Medisinpriser Norge vs Sverige

Neglesopp-medisin er 330 prosent dyrere i Norge enn i Sverige

Medisinen Terbinafin HEXAL koster 167 kroner i Sverige. I Norge koster den samme medisinen 718 kroner.

NEGLESOPP-MEDISIN MYE BILLIGERE I SVERIGE: Neglesopp-medisinen Terbinafin koster 167 kroner i Sverige. I Norge koster samme medisin 718 kroner. Foto: Gorm Kallestad/NTB Scanpix
NEGLESOPP-MEDISIN MYE BILLIGERE I SVERIGE: Neglesopp-medisinen Terbinafin koster 167 kroner i Sverige. I Norge koster samme medisin 718 kroner. Foto: Gorm Kallestad/NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke bare kjøtt, melk og bakervarer som er billigere i Sverige.

Vi har tidligere skrevet om de store prisforskjellene også på reseptfrie legemidler og andre apotekvarer: Noen apotekvarer kan du få til langt under halv pris i Sverige.

I forbindelse med artikkelen om prisforskjellen på apotekvarer, ble vi oppringt av en leser som hadde tips om et legemiddel med veldig stor prisforskjell i Norge og Sverige:

– Sjekk ut prisen på Terbinafin, mot neglesopp, oppfordret leseren – som også kunne fortelle at det ofte ikke holder med én kur for å bli kvitt problemet – men at man ofte må ha flere kurer, som betyr flere esker – og med dertil store økonomiske utlegg ved kjøp av Terbinafin i Norge.

330 prosent dyrere i Norge!

Terbinafin er et legemiddel som brukes blant annet til behandling av neglesopp; en sykdom idrettsfolk og andre som bruker tett fottøy er spesielt utsatt for.

Det kan hende du har hørt om Lamisil i forbindelse med neglesopp, og Terbinafin er et legemiddel med samme virkestoff som Lamisil – der Lamisil er det som kalles «original-legemiddelet.»

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer