Nei til skjeggete armhuler

Deodorant med hemmelig våpen.

Deodoranten tar dette også.
Deodoranten tar dette også. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Deodoranten skal hjelpe oss til å lukte godt, og antiperspiranten skal i tillegg minske svetteutsondringen. Nå kommer enda et hjelpemiddel i kampen for et vakkert ytre: deodoranten som hemmer hårveksten.

Gutt døde av deodorant

Deodoranten skal lanseres på det britiske markedet først, dette skjer allerede i januar. Produsenten regner med at opptil en tredjedel av de eksisterende kundene deres vil bytte til den nye, hårveksthemmende deodoranten.

Unilever vil i første omgang levere verdensnyheten under merkene Dove og Sure. Den vil komme både som roll-on og som spray.

Stinket og fikk sparken

Lilleborg er den norske importøren av Dove, men de har foreløpig ingen planer om lansering av denne varianten.

- Vi har ikke registrert et forbrukerønske i Norge som skulle tilsi at vi vil lansere dette produktet, sier Anne Gjemdal, informasjonssjef i Lilleborg, til DinSide Helse.

Hemmer veksten

Ifølge den britiske avisen Telegraph, har forskere brukt tre år på å utvikle det nye produktet. De hevder at den nye deodoranten gradvis vil gjøre underarmshårene finere, og senke veksthastigheten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer