Feil pris i nettbutikken, kansellerte ordre

Nektet å selge panner med «87 prosent rabatt»

Kundene raste da Le Creuset kansellerte kjøpene. Men butikken hadde retten på sin side.

DYRT: Kjøkkenutstyr fra Le Creuset er kjent for å ha stive priser. Så da nettbutikken fortalte om 87 prosent rabatt var det mange som bestilte. Problemet var bare at tilbudet var en teknisk feil. Illustrasjonsfoto: AGE
 / NTB Scanpix
DYRT: Kjøkkenutstyr fra Le Creuset er kjent for å ha stive priser. Så da nettbutikken fortalte om 87 prosent rabatt var det mange som bestilte. Problemet var bare at tilbudet var en teknisk feil. Illustrasjonsfoto: AGE / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

«SINNSYKT bra tilbud!! Må være en feil på siden eller noe... Fikk min i posten i dag!»

Slik lød et innlegg på Facebook-gruppa «For oss som er hekta på tilbudspriser». En lenke viste videre til LeCreuset.no, hvor en kostbar sautépanne tilsynelatende ble solgt for 212 kroner – ifølge posten satt ned fra 1.599 kroner.

Ikke overraskende var det mange som slo til, da rabatten tross alt lå på rundt 87 prosent.

Men snart viste det seg at rabatten var en feil, og at Le Creuset nektet å levere. Da ble det bråk.

150 rasende nordmenn

Prisen skulle egentlig være i sveitsiske franc, ikke kroner, ifølge Le Creuset. Tilbudet var altså en ren teknisk feil, og butikken kansellerte derfor ordrene.

- Det har vært veldig viktig for oss å informere alle kunder av situasjonen personlig, så snart vi ble klar over feilen, forteller den danske kommunikasjonssjefen Dorthe Højrup Nielsen i Le Creuset til Dinside.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.