Nektet å ta imot premien

To ferske lottomillionærer takket nei til gevinsten.

Kvinnen nektet å ta imot premien fordi det innebar å snakke med eksmannen. (Bildet er en montasje.)
Kvinnen nektet å ta imot premien fordi det innebar å snakke med eksmannen. (Bildet er en montasje.) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag etter barne-tv, sitter mange håpefulle foran NRK, for å overvære lottotrekningen. Til tross for at sjansen for å vinne millioner er lav, er mange allikevel spente.

Men hvor stor er egentlig sjansen?

"Tippegeneral Reidar Nordby jr. setter en bøtte på jernbanelinjen et tilfeldig sted på strekningen mellom Bergen og Oslo, og gir deg en tennisball, en togbillett og bind foran øynene. Du gir ham fire kroner. Deretter geleider han deg inn på toget, finner en vindusplass og lover deg noe sånt som fem millioner om du slipper tennisballen ut av vinduet en eller annen gang i løpet av turen og treffer bøtten."Så stor, eller eventuelt liten, er sjansen for å vinne milliongevinsten i Lotto, uavhengig om du er pessimist eller optimist." Skriver Bjørn Takle Friis i boka "Ikke som andre MILLIONÆRER. Ja, vi elsker LOTTO!"

To kvinner takket nei

Du kan like godt innrømme det, tanken på hva du skal kjøpe og unne deg hvis du blir lottomillionær, den har mer enn streifet deg. Antageligvis også tanken på hvordan du hadde reagert hvis Norsk Tipping hadde ringt deg lørdag kveld. Kanskje du hadde jublet høyt, og deretter grini, for så å spandere flere runder brennevin på den lokale puben?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer