Nesten alt i en dings

For å melke den siste sure dråpen ut av en gammel kjenning: Vi forventer altså mer effektivitet. I tillegg vil vi ha forbrukervennlighet. Legg til et økende antall aleneboere, på stadig færre kvadratmeter - og du skjønner kanskje hvor vi er på vei. Vi vil ha flere ønsker på en gang - i en og samme dings - uten å måtte kutte på kvaliteten.

Publisert
Sist oppdatert

Multifunksjonelt

Heldigvis er det mulig. Nei, du får kanskje ikke alt du kan ønske deg av tekniske finesser og funksjoner inn i én liten dupeditt, men tenker du smart før du gjør innkjøp til hybelen eller leiligheten din, kan du halvere antall apparater du kjøper - og dermed spare verdifulle kvadrat- eller kubikkmeter.

BILDESPESIAL: Se dingsene som gjør hjemmet ditt litt mindre klaustrofobisk.

Noen av disse apparatene er så vanlige at vi ikke tenker over det lenger. Ta for eksempel det berømte kombiskapet. Kjøleskap og fryser i ett. Kanskje ikke revolusjonerende, men du kan spare mye plass på dette.

.. og mens vi snakker om kjøleskap. Nå får du dem også med mer eller mindre nødvendig ekstrautstyr. De fleste møblerte hjem med respekt for seg selv på 90-tallet gikk til innkjøp av kjøl og frys med ISMASKIN i døren. Nå får du kjøpt kjøleskap med LCD TV i døren. Selskap for kokken i den digre Bærumsvillaen - eller kanskje rett og slett ideelt plassert i studioet der kjøleskapet ufrivillig ble stuens midtpunkt.

Godbiten

Vi kunne spart det beste til slutt, men siden vi allerede har skrevet om denne lille dingsen før kommer den nå. Vi snakker om Icebox. Den lille boksen som gjør alt. Nesten. Her får du TV, DVD- og CD-spiller, pc, radio, Internett i en. Og har du et lite kamera, kan du rigge til CCTV i eget hjem. Eller nannycam, på godt amerikansk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.