Strømprisene:

Nesten halvering i morgen

Fra ekstremt høye priser mandag og tirsdag, til nesten halvering onsdag.

TOPPEN NÅDD? Onsdag blir strømprisen vesentlig lavere i Sør-Norge enn den har vært de siste dagene. Foto: Henning Lillegård / Dagbladet.
TOPPEN NÅDD? Onsdag blir strømprisen vesentlig lavere i Sør-Norge enn den har vært de siste dagene. Foto: Henning Lillegård / Dagbladet. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mange har fått sjokk over siste dagers strømpriser, som toppet seg med 317 øre per kilowattime tirsdag morgen klokka åtte.

Nå har NordPool publisert spotprisene for onsdag, og der kan norske strømkunder glede seg over en pris som går ned.

For der den rene spotprisen, uten avgifter, i snitt var på 132 øre per kWt mandag og 143 øre per kWt tirsdag, lander den på 80 øre onsdag, eller da rundt 1,5 kroner kilowattimen om vi legger på både avgifter og nettleie.

Toppen fra 08-09 er heller ikke like høy som mandag og tirsdag, der strømmen da koster rundt 130 øre uten nettleia. En nesten tilsvarende topp finner vi fra 19-20 på kvelden.

Billigst er strømmen mellom 03 og 05, der NordPool opererer med kWt-pris på 10 øre. Faktisk blir onsdagen den nest billigste strøm-dagen i oktober til nå.

Annonse: Sammenlikn strømavtaler og finn den billigste der du bor

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer