NetCom: - Vi villeder ikke

NetCom tilbakeviser Telenors påstander om at deres NetCom Hjemme-kampanje opererer med villedende priser.

NetCom avviser Telenors kritikk av NetCom Hjemme-kalkulatoren. Men selskapet innrømmer at etableringsgebyret for NetCom Hjemme ikke er tatt med i kalkulatoren. Nå har NetCom under kalkulatoren lagt til en setning som gjør oppmerksom på dette. Foto: Jogrim Aabakken
NetCom avviser Telenors kritikk av NetCom Hjemme-kalkulatoren. Men selskapet innrømmer at etableringsgebyret for NetCom Hjemme ikke er tatt med i kalkulatoren. Nå har NetCom under kalkulatoren lagt til en setning som gjør oppmerksom på dette. Foto: Jogrim Aabakken Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag skrev DinSide at Telenor har en rekke kritiske merknader til NetComs markedsføring av tjenesten NetCom Hjemme. Telenor hevder at NetComs kalkulator, som angivelig skal vise hvor mye man kan spare på å droppe fasttelefonen til fordel for NetCom, produserer villedende resultater. I henhold til kalkulatoren vil eksisterende fasttelefon-kunder årlig spare mellom 910 og 3.473 kroner på å kutte ut fasttelefonen. Når Telenors regnestykker legges til grunn, vil seks av de ni kalkulator-scenariene i stedet ende opp med at fasttelefon-kunder vil tape penger på å hoppe over til NetCom Hjemme. opp med at det lønner seg å beholde fasttelefonen.

- Så korrekt bilde som mulig

- Vi ønsker absolutt ikke å villede kunden, men vi vil heller tegne et så korrekt bilde som mulig av hvor mye det koster med fasttelefon sammenlignet med NetCom Hjemme. Vårt mål er å synliggjøre kostnadene på en korrekt og ryddig måte, slik at kunden selv kan sammenligne de to løsningene og foreta sitt valg. Derfor har vi laget en kalkulator der kunden selv kan legge inn ringemønsteret sitt og finne ut hvor mye det er å spare på å kaste ut fasttelefonen. For å gjøre sammenligningen så gjennomsiktig som mulig, har vi laget en egen side der vi viser hvilke forutsetninger kalkulatoren er bygget på, skriver Charlotte Erikstad, kommunikasjonsrådgiver i NetCom.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer