Netcom halverer surfeprisene

Men noen begrensninger finnes fortsatt.

Netcom halverer surfeprisene
Publisert
Sist oppdatert

Mobilsurfing har fortsatt til gode å ta av både i Norge og i resten av verden, men det kan se ut som det har skjedd et aldri så lite skifte i bruksmønsteret det siste året, ikke minst takket være den norske lanseringen av Apples iPhone.

Nå har Netcom bestemt seg for å kutte fastprisene for surfing med så mye som 50 prosent, som er en ganske radikal forbedring fra tidligere priser.

Tre nye

De nye abonnementene er delt inn i tre kategorier - Litt bruk, Fritid og Fri bruk - og er som navnene tilsier tilpasset tre ulike bruksmønster.

De ser slik ut:

Litt bruk koster 49 kroner per måned, og gir deg 100 megabyte med surfing Fritid betyr så mye surfing du vil på kveldstid (mellom kl. 17 og 08) og i helgene (hele døgnet) for 99 kroner måneden Fri bruk koster 249 kroner per måned, og gir altså fri bruk hele døgnet, hele måneden.

Les også: Alt om mobil og tele fra DinSide

Maksimum

Selv om det altså heter fri bruk, har alle abonnementene visse begrensninger.

Med Litt bruk kan du maksimalt surfe 1GB per måned med maksimal hastighet, mens det for de to andre abonnementene er satt en grense på henholdsvis to og 4GB.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer