Netcom med nygammelt abonnement

Netcom har av en eller annen grunn lansert en ny type abonnement som ligner på Telenors gamle (nå nedlagte) "Privat 200".

Publisert

Telenor solgte fra 1995 til 1997 mobiltelefoner med abonnementet "Privat 200", hvor du var tvunget til å betale 200 kroner måneden enten du brukte telefonen eller ei. Nå har Netcom lansert et liknende abonnement, under det litt misvisende navnet "Netcom Flex". Dette tyder på at abonnementet er fleksibelt, men det er det ikke. Du må nemlig betale inn 200 kroner i måneden så lenge du har abonnementet. Alle disse pengene kan du ringe for.

I tillegg må du betale en innmeldingsavgift på 300 kroner. Det er 30 gratis tekstmeldinger i måneden innbakt i abonnementet.

Blir samlet opp

De pengene du ikke ringer for én måned, kan du ringe for neste måned, eller måneden etter. Overskytende tellerskritt må brukes i løpet av ett år.

Har du spart opp 200 kroner på denne måten, kunne man kanskje tro at dette kunne brukes til å dekke en månedsbetaling. Men det går ikke. Du trekkes 200 kroner måneden uansett.

Når du sier opp abonnementet, kan du stadig ringe for det du har til gode i inntil ett år. I denne perioden påløper det ikke 200 kroner måneden.

Telenor sluttet

Telenor har hittil i år slått fullstending knock-out på Netcom i markedet. For første gang på lenge, øker ikke Netcom antallet mobilkunder. Men Telenor øker sterkt, godt hjulpet av kostbare vervekampanjer gjennom elektrokjedene, hvor det selges "billige" mobiltelefoner mot at kundene binder seg til å ringe via Telenor Mobil.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer