Netcom slår tilbake

Reduserer prisene på iPhone-abonnementene.

Netcom slår tilbake
Publisert
Sist oppdatert

Netcom har lenge kunnet glede seg over å være enehersker over iPhone-salget i Norge. Men i morgen er det slutt på monopolet. Fra klokken ni vil iPhone med Telenor-abonnement være tilgjengelig hos Telenor-forhandlere og i Telenors nettbutikk. Den vil også kunne kjøpes med djuice-abonnement.

Netcom kutter prisene

Konkurranse fører ofte til lavere priser, og nå svarer Netcom med å endre prisene på iPhone-abonnementene sine. De nye prisene inkluderere blant annet mer datatrafikk.

- Databruken er ekstremt mye høyere blant iPhone-kundene, samtidig som gode priser er viktig for å kunne få mest mulig glede av telefonen uten å få bakoversveis når fakturaen kommer. Med nye priser og mer data inkludert i abonnementene, ønsker vi å bli et enda mer attraktivt alternativ for alle som deler vår entusiasme for iPhone 3G, sier NetComs kommunikasjonssjef Øyvind Vederhus i en pressemelding.

Les også: Dette er dingsen som gjorde livet lettere

De nye prisene vil gjelde både nye og eksisterende kunder.

Her er Netcoms nye priser på iPhone-abonnementene:

ABONNEMENTMND.INKL. MINUTTERINKL. SMSDATA/MBWLAN/HOMERUNIPHONE 8GBIPHONE 16GB
iConnect349,---Fri bruk*Fri bruk998,-1899,-
iTalk Small399,-100100500Fri bruk1399,-2299,-
iTalk Medium699,-2502501000Fri bruk699,-1599,-
iTalk Large999,-Fri bruk*Fri brukFri bruk*Fri bruk1,-899,-


*) Minutter: maks 3000 min. Data: Etter 5GB reduseres hastigheten. Det er ingen oppstartsavgift på inkluderte minutter. Nye priser på iConnect gjelder fra 20. mars, iTalk fra 25. mars.

I denne artikkelen finner du pristabell med oversikt over Telenors priser, og gamle Netcom-priser.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer