Netshop.no, KidsAndCare.no og XLDistribusjon.no legger ned

Moderselskapet er konkurs, men Netshop tror på gjenoppstandelse.

LAGT NED: Netshop.no er historie, da selskapet bak har begjært seg selv konkurs. Nå håper driveren at butikken gjenoppstår.  Foto: Ole Petter Baugerød Stokke
LAGT NED: Netshop.no er historie, da selskapet bak har begjært seg selv konkurs. Nå håper driveren at butikken gjenoppstår. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

"Eierselskapet bak Netshop, XL Distribusjon AS har i dag meldt oppbud. Vi kan derfor ikke ta i mot nye ordre for tiden."

Det er beskjeden du får om du nå går inn på den nå nedlagte nettbutikken Netshop.no.

Grunnen er at selskapet XL Distribusjon har begjært seg selv konkurs. Selskapet drev nettbutikkene XLDistribusjon.no, KidsAndCare.no og Netshop.no.

Alle disse tre er nå lagt ned.

Og de er langt fra alene: FotoKnudsen begjært konkurs, ingen grunn til umiddelbar panikk for bildene dine Notabene konkurs, åpent som normalt inntil videre Politianmelder ElArtikler.no, men så gikk de konkurs Kunder fortviler etter Bidnett-konkurs Amentio Datakjeden kastet selv inn årene – konkurs

Tror på retur

– Det blir opp til bobestyrer som overtar selskapet å håndtere dette etter beste evne. Deretter får vi se hvordan det ender opp til slutt. Jeg har god grunn til å tro at Netshop vil komme tilbake, forteller daglig leder Sven Aage Lysebo i Netshop til Vestfold Blad.

Han startet Netshop i 2003, etter først å ha vært med på å grunnlegge Komplett.no. Nettbutikken solgte hovedsaklig elektronikk, og kalte seg selv "et av landets største netthandelsselskaper".

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer