Nettbanken nede lørdag

DnB NOR og Postbanken holder nettstengt i morgen.

HOLDER STENGT: Av og til må også nettbanken holde midlertidig stengt. I morgen er det DnB NOR og Postbanken som lukker dørene.  Foto: www.dnbnor.no
HOLDER STENGT: Av og til må også nettbanken holde midlertidig stengt. I morgen er det DnB NOR og Postbanken som lukker dørene. Foto: www.dnbnor.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Cirka en million nettbankbrukere vil i morgen være utestengt fra nettbanken og mobilbanken sin. Derfor kan det være smart å utføre forefallende bankarbeid i løpet av dagen.

Nedetiden gjelder kunder i DnB NOR og i Postbanken, som ikke vil kunne benytte seg av nettbanken fra midnatt natt til i morgen og frem til kl 18.00 lørdag.

DnB NORs informasjonssjef Aud-Helen Rasmussen tror ikke nedetiden vil være noe problem siden de har vært ute i god tid med å informere sine nettbankkunder.

>>>Dette kortet må byttes ut

Varslet tidlig

- Vi har varslet en nedetid på grunn av oppgradering av systemer. Mens nettbanken er nede, får man ikke betalt regninger, sier Rasmussen.

- Det er derfor vi varsler tidlig slik at kundene kan planlegge regningsbetalingen, sier hun.

Kontofon og SMS-tjenester vil fungere som normalt.

- Fra tid til annen må vi oppdatere nettbanken enten på grunn av ny funksjonalitet eller innføring av nye sikkerhetsløsninger, men vi velger alltid tidspunkter hvor det er færrest brukere av nettbanken, sier Rasmussen.

Dersom du legger inn en regning i dag med forfall i morgen, vil den gå som normalt. Det er derfor smart å logge inn i dag dersom du har presserende oppgaver i nettbanken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer