Nettbankene skal bli bedre

Norske Fellesdata tar opp kampen med kritikerroste utenlandske nettbanksystemer med sine nyutviklede tjenester NettBank 2000 og NettFront 2000.

Fellesdata ønsker å tilfredsstille nye kundegruppers krav til nettbanktjenester
Fellesdata ønsker å tilfredsstille nye kundegruppers krav til nettbanktjenester Vis mer
Publisert

I kåringen av noen av de beste nettbankene i verden, som vi refererte til i 4330 TARGET="_top">denne artikkelen, var ingen norske banker å se i tet. Omkring 100 av de norske bankene som har tilbud på nett benytter seg av Fellesdatas nåværende løsninger. I disse bankene er det ca. 100.000 kunder som benytter nettbank.

NettBank 2000

Dagens nettbankløsninger i Norge har stort sett de samme funksjoner som telebank. Det vil si at du taster koder, overfører penger, finner saldo og betaler regninger. Stort mer kan du ikke gjøre i de fleste nettbanker nå, selv om grensesnitt og funksjonalitet på Internett burde åpne for langt mer omfattende tjenester. (Dette ser du for eksempel med DinSides 729 TARGET="_top">kalkulatorer og budsjettfunksjoner.)

I et forsøk på å bedre sitt produkt presenterer Fellesdata her det som er demoversjonen av selskapets nye nettbankløsning, NettBank 2000. Produktet er under utvikling, og skal stå ferdig i løpet av august. Med mer pedagogiske presentasjoner og mer kundevennlig vri, skal det bli lettere, mer oversiktlig og raskere å bruke nettbanktjenestene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.