Nettbutikken som knuser konkurrentene

Du sparer masse om du handler julegavene i riktig nettbutikk.

Mamma Mia ble nylig kåret til årets film av elektronikkbransjen, mye på grunn av den rekordstore flommen av forhåndbestillinger av filmen. Vår lille pristest viser at du kan få Blu-ray-versjonen for 171 kroner i billigste nettbutikk, og 476 kroner i dyreste. Foto: United International Pictures
Mamma Mia ble nylig kåret til årets film av elektronikkbransjen, mye på grunn av den rekordstore flommen av forhåndbestillinger av filmen. Vår lille pristest viser at du kan få Blu-ray-versjonen for 171 kroner i billigste nettbutikk, og 476 kroner i dyreste. Foto: United International Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En svak norsk krone gjør at det å kjøpe varer i utenlandske nettbutikker ikke er like gunstig som før. Spesielt med tanke på den upopulære 200-kronersgrensen, som gjør at du må betale moms på stort sett alt som koster mer enn to hundrelapper.

Men nettbutikken Play.com er så billig at de danker ut norske nettbutikker, til tross for 200-kronersgrensen, moms og avgifter.

Les også: Firkantede regler gjør netthandel vanskelig

Fraktfritt

Play.coms store fordel er at varene sendes fraktfritt. Vår erfaring tilsier at du kan bestille en rekke varer samtidig, og nettbutikken vil sende hver og en vare separat. Er du livredd for at forsendingen ikke blir sendt separat, slik at du blir offer for 200-kronergrensen, kan du jo bestille flere ganger. Det tar litt lengre tid, men siden frakten er gratis, blir det ikke dyrere for deg.

Vi sjekket prisen på noen utvalgte varer i tre utenlandske og tre norske nettbutikker. Play.com var halvparten så dyr som testens dyreste butikk, nemlig Freerecordshop.com. Varene i Freerecordshop var i flere tilfeller dyrere enn 200 kroner, og da kommer moms og fortollingsgebyr som tillegg på prisen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer