Nettflørt i hvit frakk

Den kjekke legen og den søte sykepleieren får hverandre til slutt. Det er i alle fall håpet til legene bak DoktorDating som vil spleise danske helsearbeidere på nettet.

Publisert
Sist oppdatert

Det er deilig å være lege i Danmark. På sykehusene serveres fortsatt øl og pølser, og i lunsjpausen kan de flørte med likesinnede på nettet.

Dating-tjenesten DoktorDating er utviklet av legen Rasmus Dahl-Sørensen som håper at møteplassen kan skape kontakter både internt og utenfor helsesektoren.

Den beste medisin- Ansatte i helsevesenet utgjør en spesiell gruppe mennesker på mange måter.

- Deres spesielle arbeidsforhold, vekslende arbeidstider og til tider store følelsesmessige belastninger gjør dette området spesielt, forteller Dahl-Sørensen i en pressemelding.

DoktorDating lanseres mandag kveld klokken åtte under slagordet "Fordi kjærlighet er den beste medisin".

Tjenesten vil være gratis for brukerne frem til august og senere koste 25 kroner i måneden. Overskuddet fra nettsiden skal gå til forskjellige veldedige formål, som organisasjonen Leger Uten Grenser.

Dating på danskMen norske hvit-frakk arbeidere med kontaktbehov, kan vente lenge på en norsk versjon av date-tjenesten. Det mener i alle fall sjefen for norges største sjekkeportal, SprayDate.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer