Netthandeltest med TV2

Mens TV2 hjelper deg har testet pris og leveringstid i fire norske og utenlandske nettbutikker, har vi vurdert butikkenes brukervennlighet. Her får du vår dom, samt alle testresultatene fra TV-testen.

Publisert
Sist oppdatert

Fokuset i testen var enkelt: TV2 hjelper deg vurderte pris og leveringstid, mens DinSide skulle vurdere butikkenes brukervennlighet.

- Vi bestilte alle varene om morgenen 8.mars, og valgte to norske og to utenlandske nettbutikker, sier Øystein Schmidt, journalist og testansvarlig hos TV2 hjelper deg.

Harde pakker

- Fra hver nettbutikk ble det bestilt to DVD-filmer, Bourne Supremacy og Shrek 2, samt CDene "It's4 time" med Michael Bublé og "Hopes and Fears" med Keane, fortsetter Schmidt.

- Alle nettbutikkene ble også bedt om sende varene hver for seg, slik at vi unngikk merverdiavgift og spedisjonsgebyr. Vi valgte i tillegg konsekvent de billigste og tregeste leveringsalternativene, der dette i det hele tatt kunne velges. Vi valgte også den billigste betalingsmåten der det var flere alternativer.

Dette er for øvrig et poeng i seg selv: Hos de fleste nettbutikker vil det være billigst å betale med kredittkort, vil du ha faktura tilsendt koster det deg cirka 30 kroner ekstra.

Så hva ble egentlig dommen? Trykk på lenkene for å gå videre i testen:Trykk her for å se hvilke nettbutikker som var billigst

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer