Nettprat: Mannens underlivsplager

Har du noen spørsmål om mannens underlivsplager? Spør akupunktør Ole Jørgen Frydenlund på Mozon fra klokken 09.00 i dag.

Publisert
Sist oppdatert

Ole Jørgen er akupunktør ved Balderklinikken i Oslo hvor han har hatt praksis siden våren 2000. Han er utdannet ved Norsk Akupunktur Skole og har i tillegg jobbet mye med på behandlingsformen akupunktur 2000.

Ole Jørgen har kompetanse på flere områder som muskel/skjelett-problemer, allergi, infertilitet og mannlige underlivsplager. Han har også lang erfaring med bruk av akupunktur på gravide og barn.

Har du spørsmål om mannens underlivsplager? Da kan du spørre eksperten om råd fra klokken 09.00 til 10.00 her på vårt medlemsområde Mozon Gull.

Bli medlemMeld deg inn i Mozon Gull og spør akupunktøren direkte på nettet. Medlemskapet koster kun 54 øre om dagen, eller 199 kroner for et helt år.

BLI MEDLEM AV MOZON GULL! MELD DEG INN HER:

I tiden fremover vil Frydenlund svare jevnlig på spørsmål fra leserne om akupunktur, og har du et annet helseproblem kan vi hjelpe deg med det også. Hver uke vil flere av våre høyt profilerte og kunnskapsrike eksperter stille til nettprat.

Blant ekspertene finner vi flere av Balderklinikkens eksperter, overlege på Rikshospitalet og hudspesialist Ole Fyrand, lege, akupunktør, urtemedisiner og TV2-lege Bernt Rognlien, ernæringsfysiolog Hanna Hånes og sexolog-ekteparet Esben Esther Pirelli Benestad og Elsa Almås.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer