Nettprat med Webjuristene

Har du juridiske spørsmål om din personlige økonomi, har du sjansen nå.

Webjuristene er en nettbasert rettshjelperkjede. Nå stiller juristene Nina Dybedahl, Carl Kjeldsberg samt Marianne Smith (ikke avbildet) til nettprat her på DinSide.
Webjuristene er en nettbasert rettshjelperkjede. Nå stiller juristene Nina Dybedahl, Carl Kjeldsberg samt Marianne Smith (ikke avbildet) til nettprat her på DinSide. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

OPPDATERT: Nettmøtet er nå avsluttet. For å lese alle de besvarte spørsmålene, kan du klikke på boksen nederst i artikkelen.

Webjuristene feiret treårsjubileum i helgen, og stiller i den anledning til nettprat her på DinSide.

Dette er en god anledning til å få svar på det du lurer på, enten det handler om samlivsbrudd, arbeid, gjeld, husleie eller andre juridiske forhold.

- Det overrasker meg hvor mange som ikke er kjent med skjevdelingsregelen, sier Webjurist Nina Dybedahl til DinSide. Les artikkelen om samlivsbrudd her

Still dine spørsmål

Mellom kl. 13 og 15 vil Webjuristene Nina Dybedahl, Carl Kjeldsberg og Marianne Smith svare på juridiske spørsmål fra våre lesere. Spørsmålene legger du inn i boksen nedenfor der det står "send questions and comments". Spørsmålet ditt vil bli synlig når Webjuristene er i gang med å besvare det.

Husk å unnlate opplysninger (fullt navn, arbeidsplass osv.) som kan identifisere deg eller andre dersom spørsmålet inneholder sensitiv informasjon!

Her er svarene!

Ved å trykke på boksen nedenfor vil du få tilgang til alle svarene Webjuristene rakk å gi på DinSide-lesernes spørsmål.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer